„Iubim Slatina”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 17.11.2017 a fost organizată, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, nr. 42 bis, manifestarea Lansare album foto „IUBIM SLATINA”, parte integrantă a Programului activităților culturale pentru Atelierul Intercultural „Victoria” Slatina pe anul 2017 – Proiect cultural Interludica. Evenimentul a fost organizat de Primăria Slatina în colaborare cu Georgel Pițulescu, autor al albumului foto anterior menționat.

În cadrul manifestării au susținut discursuri pe tema respectivă atât autorul Georgel Pițulescu, cât și alte persoane prezente la eveniment. De asemenea, manifestarea a fost completată cu trei numere muzicale, interpretate de către Claudiu Ene, ziarist și prieten al protagonistului manifestării.

Citește mai departe

Festivalul-concurs de muzică ușoară și dans modern „GRAȚIE PE ARIPILE DANSULUI”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 16.11.2017 a fost organizată, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, nr. 42 bis, manifestarea Festivalul-Concurs de Muzică ușoară și Dans modern „GRAȚIE PE ARIPILE DANSULUI”, parte integrantă a Programului activităților culturale pentru Atelierul Intercultural ”Victoria” Slatina pe anul 2017. Evenimentul a fost organizat de Primăria Slatina în colaborare cu Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, Corul „Voces Primavera” al Școlii Populare de Arte și Meserii Slatina și Inspectoratul Școlar Județean Olt.

În cadrul manifestării a fost prezentate de către copiii concurenți înscriși în competiție numere de interpretare muzicală, dans modern, gimnastică, design vestimentar și modeling.

Citește mai departe

Festivalul-concurs de muzică ușoară și dans modern „STELELE OLTENIEI”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 14.11.2017 a fost organizată, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, nr. 42 bis, manifestarea Festivalul-Concurs de Muzică ușoară și Dans modern „STELELE OLTENIEI”, parte integrantă a Programului activităților culturale pentru Atelierul Intercultural „Victoria” Slatina pe anul 2017. Evenimentul a fost organizat de Primăria Slatina în colaborare cu Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Școala Gimnazială nr. 1 Slatina.

Citește mai departe

„Implicare contra Discriminare”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 09.11.2017 a fost organizată, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, nr. 42 bis, manifestarea Implicare contra Discriminare”, parte integrantă a două acțiuni cuprinse în Programul activităților culturale pentru Atelierul Intercultural „Victoria” Slatina pe anul 2017, respectiv „Ziua internațională a persoanelor vârstnice – dezbateri pe teme de interes pentru vârstnici” și „Ziua internațională a persoanelor vârstnice” . Evenimentul a fost organizat de Primăria Slatina în colaborare cu Filiala Slatina a Asociației Naționale a Surzilor din România și Direcția Județeană de Tineret și Sport Olt.

În cadrul manifestării a fost prezentat un scurt film despre discriminarea persoanelor cu dizabilități, dar, totodată, au fost prezentate și diverse numere de pantomimă specifice pentru persoanele cu deficiențe de auz. Manifestarea a beneficiat de sprijinul unui interpret mimico-gestual care a facilitat interpretarea acțiunii culturale în cauză. Evenimentul a marcat și împlinirea a zece ani de la înființarea Filialei Surzilor din Slatina și, respectiv, împlinirea a 50 de ani de la înființarea Asociației Naționale a Surzilor din România. La final, cei prezenți au primit diplome și tricouri.

Citește mai departe

Spectacol muzică folk ALUTUS

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 01.11.2017 a fost organizat, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, nr. 42 bis, un spectacol de muzică folk oferit de formația ALUTUS din Slatina. Membrii trupei au oferit celor prezenți un recital din care au făcut atât piese cunoscute din repertoriul propriu, dar și melodii folk românești aparținând altor interpreți care și-au câștigat în timp o faimă de necontestat, precum: „Fată verde”, „Hei tramvai”, „Tristeți provinciale” etc.

Citește mai departe