Lansare de carte – „SLATINA, FILE DE ISTORIE ȘI CIVILIZAȚIE”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Vineri, 19.01.2018, a fost organizat, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, evenimentul de lansare a cărții „SLATINA, FILE DE ISTORIE ȘI CIVILIZAȚIE”. Acțiunea a fost organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu prof. dr. Gheorghe Florentin Moise și elevi de la clasa a IX-a C, profil socio-uman, Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina.

Citește mai departe

Expoziție de artă populară

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 22.12.2017 a fost organizat, la Atelierul Intercultural ”Victoria” din Slatina, str. Lipscani, evenimentul „EXPOZIȚIE DE ARTĂ POPULARĂ ȘI OBIECTE MEȘTEȘUGĂREȘTI”. Acțiunea a fost organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu Centrul Județean  pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt, cu sediul în Slatina, str. Mănăstirii, nr. 1A.

Citește mai departe

Spectacol de colinde

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Marți, 19.12.2017, a fost organizat la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, un eveniment sub numele „SPECTACOL de COLINDE”. Acțiunea a fost organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu Cătălina Petruța TOADER, reprezentant al Întreprinderii Individuale Cătălina Petruța Stăncescu – club de dans sportiv, cu sediul în strada Drăgănești, nr. 1, Slatina.

Cu această ocazie, în incinta locației menționate s-a desfășurat un spectacol ce a cuprins, pe lângă colinde, și numere artistice de muzică și dans oferite de copiii din cadrul clubului sportiv condus de co-organizatorul manifestării, Cătălina Petruța TOADER.

Citește mai departe

Zilele Atelierului Intercultural VICTORIA Slatina

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 14.12.2017 a fost organizat la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, evenimentul „ZILELE ATELIERULUI INTERCULTURAL VICTORIA”. Manifestarea a avut în program finalizarea proiectului „Slatina – Trecut și prezent” și a fost organizată de profesor Mirela Moraru împreună cu elevi de la Colegiul Național „Radu Greceanu”, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina.

Cu această ocazie, în incinta Atelierului Intercultural „Victoria” din Slatina a avut loc o expoziție foto neconvențională cu elevi ce au purtat fotografii realizate de ei înșiși pe raza municipiului Slatina, în special fotografii cu zone din Centrul Istoric al municipiului Slatina, zonă unde se află amplasat și Atelierul Intercultural „Victoria”. De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre imobilul-gazdă al manifestării, respectiv Atelierul Intercultural „Victoria”, despre importanța sa în peisajul administrativ și nu numai al municipiului Slatina.

Citește mai departe

Concert de colinde

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 12.12.2017 a fost organizat la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, str. Lipscani, evenimentul „CONCERT de COLINDE”. Acțiunea a fost organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu profesorii Andreea Tomescu și Cristina Tița de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 din Slatina.

Cu această ocazie, în incinta Atelierului Intercultural „Victoria” din Slatina a avut loc un festival de colinde de Crăciun cu  numele „Bucuria de a fi copil”, aflat la prima ediție.

Citește mai departe