,,RoMândria”, ediția a II-a

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

În data de 02.12.2019, a fost organizat la Atelierul Intercultural ”Victoria” din Slatina, evenimentul „RoMândria”, ediția a II-a.

Cea de-a doua ediție a proiectului ,,RoMândria” a fost organizată de Clubul Interact Slatina în care s-a sărbătorit românește tradiția și cultura românească. Seara a fost doar despre România, despre tradiție și despre folclor.

A avut loc o defilare în costume populare din partea membrilor clubului, prezentând costumele tradiționale ale călușarilor din județul Olt, iile confecționate manual de către meșteșugarii olteni și portul popular autentic al ansamblurilor folclorice din regiunea Oltenia.

În cadrul evenimentului a fost fredonată muzica folk, cu interpretarea la chitară a domnului Radu Alexe. Momentele artistice au continuat cu amuzamentul pe baza monologului ,,Cu oltenii in tren”, susținut de Marius Bîzgan.

Membrii clubului Interact Slatina s-au bucurat și de prezenta membrilor Rotakids, cât și a membrilor Rotary, cărora le-au mulțumit pentru tot sprijinul acordat.

Postat în eveniment.